BARK Kinsarvik (Barnas Røde Kors)

Barn og ungdom 

Ny møtestad på Aktivitetshuset! I gamleskulen på Ystanes er det aktivitetar for fleste: buldreveggar, trampolinerom, bilspel med ratt, pedalar, stol og skjerm, dart, div. shuffleboards, biljard, teiknesaker, brettspel, sumobrytedraktar, turneringar, konkurransar, filmvising, m.m. Nokre aktivitetar ute: orientering med kart/kompass, natursti, grilling, m.m. Frivillige vaksne er alltid tilstades.

Odda dramatiske selskap

Sang/musikk/teater 

Eit av Noregs eldste teaterlag som med jamne og ujamne mellomrom set opp komediar/lystspel for alle som vil ha ei flott stund saman med oss med masse latter og morro.

Odda Kunstforening

Kunst 

Vi har og opprettet en aktivitetsgruppe som vil møte opp i Odda Kunstforening sine lokaler på bestemt tid og der alle er velkommen at møte opp å vare kreative.   I Galleri Nyland finner du mange utstillinger, både gjester og  som heiter medlemskunst, der har du som medlem mulighet at vise frem og selge kunsten din. Er du interessert i dette så tag kontakt med kunstforeningen, vi kan og hjelpe deg at ta bilde av verkene dine hvis du ønsker det.

RØFF Kinsarvik (Røde Kors Førstehjelp og Friluft)

Barn og ungdom 

Ny møtestad med ungdomsklubb på Aktivitetshuset! I gamleskulen på Ystanes er det aktivitetar for fleste: buldreveggar, trampolinerom, bilspel med ratt, pedalar, stol og skjerm, dart, VR-briller og skjerm med ulike digitale spel, div. shuffleboards, biljard, teiknesaker, brettspel, sumobrytedraktar, turneringar, konkurransar, filmvising, m.m. Nokre aktivitetar ute: orientering med kart/kompass, natursti, grilling, m.m. Frivillige vaksne er alltid tilstades.

Solgull 4H

Barn og ungdom 

Solgull 4H har medlemmer frå Grimo og Utne. Alder 10-18 år. Det er 4 vaksne rådgjevarar. Klubben har eit styre med 6 medlemer.

Ullensvang Hundeklubb

Hobby 

Brukshundklubb som har faste treningstider tirsdag og torsdag kl 18 på grusbanen på Eitrheim i Odda. Agility på tirsdager og lydighet på torsdager. Klubben er tilknyttet Norsk Kennel Klubb, og en melder seg inn på nkk.no.

Ullensvang Jakt og Fiskelag

Friluftsliv 

Lokal forening til Norges Jeger og Fiskeforbund. Tilgang til skytebane rifle/ leirdue i Kinsarvik. Årlige Jegerprøvekurs. Stor og fagkyndig  "Elvefiskargjeng" i Kinso som både fisker og forvalter. Utleie av Yskjebu med båter og garn i tre vatn. Direkte tilgang på kompetanse fra Norges Jeger og Fiskeforbund.

Ullensvang Skulemusikklag

Sang/musikk/teater 

Ullensvang skulemusikklag har musikanter fra gamle Ullensvang Herad austsida. Vi øver på Opedal skule på Lofthus. Hovedkorpset har øving tirsdager og fredager mens juniorkorpset har øving fredager.

Ving - Vines bedehus

Barn og ungdom 

Tilbodet har hatt sjeldnare frekvens dei siste åra. Det vert annonsert lokalt med plakatar dersom det skal vere Ving.

97645101 / 

Nyttige lenker

Kontakt

Opheimsgata 31
5750 Odda

Sosiale media

2021 © Foreningsportalen i Ullensvang